Utmärkt Värdepreferens Man INOV8 ROCLITE 315 spår löparskor SS18 Svart; Röd z5UYEIHZ

  • 621 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,583  s.kr573
Spara: 64% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Utmärkt Värdepreferens Man INOV8 ROCLITE 315 spår löparskor SS18 Svart; Röd z5UYEIHZ
Utmärkt Värdepreferens Man INOV8 ROCLITE 315 spår löparskor SS18 Svart; Röd z5UYEIHZ
Utmärkt Värdepreferens Man INOV8 ROCLITE 315 spår löparskor SS18 Svart; Röd z5UYEIHZ

Inov8

INOV8 Roclite 315 Trail körs ShoesThe Inov8 Roclite 315 Trail Running Shoe är den ultimata skon för dem som söker ökad komfort och skydd medan du kör över varierad terräng. En X-Protec övre adderar komfort och hållbarhet genom att förhindra att skräp tränger in din sko. Förbättrad dämpning och komfort tillhandahålls av Power Flow mellansulan medan en Tri-C klibbiga yttersula erbjuder enastående grepp och dragkraft.


X-Protec övre


Den nya X-Protec Upper levererar ultimat skydd och hållbarhet som förstärkt hybrid tungan förhindrar alla skräp från att komma in skon och orsaka potentiella distraktion eller obehag medan du kör. En på-the-sko damaskkrok erbjuder en säkrare fästsystem, så att du kan bifoga en all-terrain damask i skon. En extern hälen bur sveper runt den bakre delen av skon och ger stöd i hälen. Att leverera denna extra håll aids fot stabilitet och hjälper utmattade löpare upprätthålla en bättre gång för mer effektivitet och långvarig komfort. Byggt runt foten naturliga anatomi, ADAPTERWEB träffade-vaggan anpassar sig till den naturliga rörelsen och svullnad av foten i rörelse.


Syntetiskt nät uppmuntrar andningsförmåga och ventilation genom att låta kall luft att cirkulera, skapa en torrare och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Dessutom vekar mesh bort ansamling av överskjutande svett och fukt att lämna dig sval, torr och bekväm som du strävar efter för bästa resultat och prestanda.


Power Flow mellansula


Power Flow mellansulan ger 10% bättre stötdämpning och 15% bättre energi avkastning än mellansula standardenheter. Den Power Flow fungerar genom att absorbera den energi som orsakas av stötar och slag krafter genom heel strike fas av gångcykeln. Vid denna punkt, överför mellansula enheten utnyttjas energin till framfoten område där knuffar dig upp till ditt nästa steg att ge exceptionell energi avkastning.


Tri-C klibbiga yttersula


Med tre Högfriktionsgummi föreningar på yttersulan ökar grepp och hållbarhet. Det är det hårdaste, mest slitstarka gummit på hälen, med en medellång gummi upp centrum för ökad dragkraft och ett mjukare gummi på kanterna för grepp och säkerhet med varje skär. Mångfasetterat, klo-formade knapar, vardera med en bred kontaktyta, ger oöverträffad grepp över oförutsägbar terräng och snabbkoppling av skräp.