Nya Grossistpriser 2019 Man ASICS Gel Challenger 11 tennisskor AW18 Vit ixy3HoJM

  • 760 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,483  s.kr524
Spara: 65% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Nya Grossistpriser 2019 Man ASICS Gel Challenger 11 tennisskor AW18 Vit ixy3HoJM
Nya Grossistpriser 2019 Man ASICS Gel Challenger 11 tennisskor AW18 Vit ixy3HoJM
Nya Grossistpriser 2019 Man ASICS Gel Challenger 11 tennisskor AW18 Vit ixy3HoJM

Asics

ASICS Gel Challenger 11 tennisskor få stabilitet, komfort och en skräddarsydd känsla, i ASICS Gel Challenger 11 tennisskor.


Övre


Flexion Fit överdelar kommer att innesluta dina fötter i figursydd komfort, utan att offra stöd, ger dig allt du behöver för att segra i en nitisk omgång tennis. Sömlös konstruktion funktioner för en irritation-fri passform, eftersom vi inser hur gnidning kan förstöra din dag. Plus, mesh element ökar skons andningsförmåga; främja en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att vinna i. Två lager av minne skum linje hälen kragen, formsprutning till fotsvamp för en personlig passform. Detta skålade vagga erbjuder extra stabilitet under hårda, cross-laterala rörelser; minimera i-sko slirning för en firma passform och minskad risk för vristskada. En PGuard sveper in tårna för ökad hållbarhet och skydd från tå dra. Anti grus tungan förhindrar skräp skon, för en störningsfri spel. Kalifornien Slip innebär senast inbyggd stabilitet.


Mellansula


Den flyttbara EVA innersulan bidrar till skräddarsydda passform Challenger 11 fungerar som ett extra lager av anatomiska komfort. En Solyte-mellansula uppehåller sig under fötterna lätt dämpning, hålla du fjäderlätt på fötterna och vig på domstolarna. Sitter under Solyte plattformen och komplimang sin smidig natur, är rearfoot och framfoten GEL chock system. De arbetar för att minska chock under fasen inverkan; skonar lederna du volley och lob, och hoppa och landa på oförsonliga ytor, möjliggör smidiga övergångar och rörligheten i flera plan.


Yttersula


En Trusstic System har genomförts för att minska vikten på den enda enheten och länka framfot och rearfoot, förbereder er för framdrivning så du kan flytta framåt i förtroende. En AHAR + (Asics High nötningsbeständiga gummi) non marking yttersula fullbordar den Challenger 11. Strategiskt placerad i hög belastning, levererar det utmärkt dämpning och grepp utan att kompromissa med skons beständighet. Allt har varit tänkt att förse dig med de mest hållbara och bekväma tennis sko. Välj den ASICS Gel Challenger 11, för orädd domstolen prestanda.