Köp Från Utlandet Man ASICS Gel Svart; Röd MYkMmGh7

  • 758 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,469  s.kr527
Spara: 64% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Köp Från Utlandet Man ASICS Gel Svart; Röd MYkMmGh7
Köp Från Utlandet Man ASICS Gel Svart; Röd MYkMmGh7
Köp Från Utlandet Man ASICS Gel Svart; Röd MYkMmGh7

Asics

ASICS Gel-Sensei 6 inomhus Court ShoesEnsure fötterna kvar nära marken för optimal kontroll på domstolen i Asics Gel-Sensei 6. Våtgrepp gummi yttersulan ger dig med dragkraft, hållbarhet och flexibilitet när de dubbel densitet mellansulan ger dämpning, komfort och lyhördhet.


Syntetiska Mesh övre


Övre av Gel-Sensei 6 har konstruerats med ett syntetiskt nätmaterial för att ge högsta komfort och skydd för dina fötter. Mesh transporterar aktivt och effektivt bort ansamling av överskjutande svett och fukt, lämnar dina fötter svala och torra som du strävar efter för bästa resultat och prestanda. Dessutom uppmuntras sval luft att cirkulera, skapa en torrare och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas. Syntetiska överlägg ligger i hela den övre för att skydda mot friktion och irritation såsom skav som är vanligtvis förknippas med inomhus ytan. En vadderad tunga sitter bekvämt mot huden, förbättra komfort och känsla medan traditionell snörning systemet erbjuder en säker, låst in känsla när du flyttar.


Dubbel densitet mellansula


En dubbel densitet förening är bosatt i mellansulan för enastående dämpning och komfort. Syftet är att hjälpa aggressiv, laterala rörelser och hopp, vilket ger säkerhet när du landa eller vrider och vänder. Medan det finns ett extra lager i mellansulan, är överskott bulk utrotad för att erbjuda en lätt känsla som förhindrar begränsning av rörelse eller ovälkomna obehag. 'Signatur Asics GEL dämpning ligger i hälen och framfoten för stötdämpning, minska effekterna på dina knän och leder. En dynamisk wrap material erbjuder ytterligare stabilitet och propulsion trusstic design som erbjuder accelererad rörelse från hälisättning till tå-off.


Våtgrepp gummi Yttersula


Våtgrepp gummi yttersulan ger optimalt grepp och dragkraft, så att maximal marken kontakta när på domstolen. Detta hjälper till att leverera en firma, säker fot och rörlighet i alla riktningar. Att ha ett säkert grepp gör att du kan flytta med frihet och med förtroende att veta att du har en sko som du kan lita på. Yttersulan är också icke-märkning, vilket innebär att det inte kommer att skada eller scuff inomhus ytor.