Galen Befordran Man Under Armour Fuse FST löparskor Svart ogAhcOi0

  • 602 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,512  s.kr608
Spara: 60% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Galen Befordran Man Under Armour Fuse FST löparskor Svart ogAhcOi0
Galen Befordran Man Under Armour Fuse FST löparskor Svart ogAhcOi0
Galen Befordran Man Under Armour Fuse FST löparskor Svart ogAhcOi0

Under Armour

Under Armour säkring FST kör ShoesThe Under Armour säkring FST löparskor har en mängd olika tekniker som hjälper dig att prestera på din toppnivå.


Lätta Mesh övre


Övre av de säkring FST löparskor är konstruerade med en lätt, mesh som tillåter luft att helt genomsyra hela övre. Mesh radbryts runt foten att andas komforten under intensiv aktivitet och arbetar ständigt för att säkerställa en konstant tillförsel av frisk sval luft, medan samtidigt trycka ut varm kvav luft som kan finnas inom skor.


Säkring FST har också en snygg, ren övre med en bundna midfoot panel för en midfoot lockdown. Denna konstruktion tillåter foten att bo stabila inom skor och förhindrar någon halka uppstår. Med panelen midfoot som limmas det sparar vikt och förebygger hudirritation och eventuella blåsor bildas som kan vara fallet när häftning används. Limning hjälper också öka hållbarhet till övre så att du kan vända sig till dessa löparskor gång på gång. En EVA innersulan erbjuder extra step-in bredvid foten komfort som verkligen visar sitt värde under de längre körningarna.


En gång-bit Micro G mellansula


Micro G skum mellansulan erbjuder ultimat komfort hela någon som du planerar, absorberar stötar och slag styrkor samt att ge utmärkta rebound boenden. Mellansula enheten absorberar stötar och inverkan krafter som utnyttjar den energi som skapas som naturligt uppstår under hälen strejk av gångcykeln. När energin har varit utnyttjas överför mellansulan sedan samma energi till framfoten område där det kan driva dig av på ditt nästa steg. Denna process är ett utmärkt effektiv och sparar energi för de tillfällen då du behöver det mest, under de sista milen.


Massivt gummi Yttersula


Yttersula av säkring FST är tillverkad av ett massivt gummi som täcker de höga inverka zonerna av yttersula för bättre hållbarhet med mindre vikt. För det andra läggs anatomiskt placerade flex grooves för att erbjuda bättre flexibilitet i viktiga områden, gör att skorna att gå med foten utan begränsningar.